Word ook vrijwilliger bij Hagedoorns Plaatse

‘Zonder vrijwilligers geen Hagedoorns Plaatse’. Dat lijkt een ferme uitspraak, maar het is een waarheid als een koe. Veel van de activiteiten bij Hagedoorns Plaatse zijn het werk van enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment zijn er meer dan 80 vrijwilligers betrokken bij Hagedoorns Plaatse. Zoals het vroeger al voor de boerderij gold, zo geldt het nog steeds: vele handen maken licht werk!

Vrijwilligers zetten zich in voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Van moestuin en terreinonderhoud tot marketing, van rondleider tot bestuurslid en van materialenonderhoud tot het ontvangen van schoolgroepen met leuke en leerzame activiteiten. Vrijwilligers zijn er van jong tot oud; met z’n allen vormen wij een hecht team waarbij alle leeftijdsgrenzen wegvallen. Samen de bezoekers gastvrij ontvangen, kinderen en volwassenen een fantastisch dag bezorgen én gezelligheid onderling staat bij ons voorop.

Werk je graag samen met mensen? Ben je een positief mens en denk jij in mogelijkheden en oplossingen? En vind je het leuk om met onze vrijwilligers te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse om vrijwilliger bij ons te worden? Vul onderstaand formulier in, verzend het en wij nemen contact met je op!

    Aanstaande zaterdagmiddag 20 juli 2024

    Kindermiddag thema: Speuren naar Natuursporen

    Van 13:00 uur tot 16:00 uur