Word ook vrijwilliger bij Hagedoorns Plaatse

“Zonder vrijwilligers geen Hagedoorns Plaatse”. Dat lijkt een ferme uitspraak, maar het is een waarheid als een koe. Veel van de activiteiten bij Hagedoorns Plaatse zijn het werk van onze enthousiaste vrijwilligers. Op dit moment zijn er meer dan 80 vrijwilligers betrokken bij Hagedoorns Plaatse. Zoals het vroeger al voor de boerderij gold, zo geldt het nog steeds: vele handen maken licht werk!

Vrijwilligers zetten zich in voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Van moestuin en terreinonderhoud tot marketing, van rondleider tot bestuurslid en van materialenonderhoud tot het ontvangen van schoolgroepen met leuke en leerzame activiteiten. Vrijwilligers zijn er van jong tot oud; met z’n allen vormen wij een hecht team waarbij alle leeftijdsgrenzen wegvallen. Samen de bezoekers gastvrij ontvangen, kinderen en volwassenen een fantastisch dag bezorgen én gezelligheid onderling staat bij ons voorop.

ACTUELE VACATURES

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse is op zoek naar een

Assistent-Coördinator Educatie

Als Assistent-Coördinator Educatie ga je samen met onze Coördinator ons educatief aanbod verder verbeteren en verbreden. Je werkt mee aan het verbeteren en maken van educatieve programma’s, overlegt met collega-musea, Cultuurplein Noord Veluwe en Erfgoed Gelderland. Natuurlijk begeleidt je ook leerlingen bij onze leuke educatieve programma’s. Op termijn, na een gedegen inwerkperiode, neem je de functie van onze coördinator over. Meer informatie kun je vinden op: 

https://www.erfgoedvrijwilliger.nl/vacature/assistent-coordinator-educatie-epe/

IMG_7955 (2)

Interesse om vrijwilliger bij ons te worden? Vul onderstaand formulier in, verzend het en wij nemen contact met je op!