Theeschenkerij

Terras

De Theeschenkerij in de moderne kapschuur is een plek om even tot rust te komen. Er bevindt zich ook een bibliotheek. U kunt boeken op aanvraag inkijken.

De Theeschenkerij is ook als zaal te huren voor lezingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten tot maximaal 30 personen. Er is een moderne beamer plus scherm, geluidsinstallatie en flip-over. Heeft u interesse? U kunt  contact opnemen via info@hagedoornsplaatse.nl

Het gezellige én zonnige terras is van mei tot oktober geopend voor bezoekers en passanten. U kunt er in alle rust genieten van een goede kop koffie met ambachtelijk appelgebak of een krentenwegge.  Heeft u wat meer trek? Probeer dan eens een lekkere tosti. Al deze producten worden met zorg én lokaal gemaakt door de Buurtwinkel uit Epe.  Zij maken met liefde de heerlijkheden die wij op het terras aanbieden. 

Het terras, bevindt zich tussen de boerderij en schuren. Zeker even langskomen hoor!

Kindermiddagen: zaterdagmiddagen 20 juli, 10 augustus, 31 augustus & woensdagmiddagen 17 juli, 24 juli, 31 juli, 14 augustus en 21 augustus!

Kindermiddagen met verschillende thema's : Speuren naar Natuursporen, Bijen, Archeologie en verschillende knutselthema's.

Zaterdag van 13:00 uur tot 16:00 uur & woensdag start om 13:30 uur tot 15:30 uur.