• Het museum is weer geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11 tot 17 uur en zaterdag en zondag van 13.30 tot 17 uur. Vooraf reserveren is niet verplicht, wel handig als u zeker wilt zijn van ruimte. Volg daarvoor de knop Ticket reserveren:

  • 1

reserveren

 

I.v.m. Coronavirus gaat Proef de Culturen dit jaar niet door.

 Het festival “Proef de Culturen” bij Hagedoorns Plaatse wordt dit jaar gehouden op proef de culturenzaterdag 23 mei 2020 op het terrein aan de Ledderweg 11 in Epe. Culturen uit andere landen en die van de eigen regio presenteren zich met hun speciale gerechten en tradities. Eerst thuis eten voordat je het festival bezoekt moet worden afgeraden.  Voor een klein prijsje kun je smullen van de lekkerste hapjes uit exotische of lokale keukens en alles wordt kersvers voor je klaar gemaakt. Je kunt er even mee aan een tafeltje gaan zitten of verder slenteren langs de standjes op het festivalterrein, waar nog veel meer te doen is. Want er is een bijenkraam en een kruidenkraam, je kunt mini workshops volgen of je slag slaan op de brocante.   


Er is aandacht voor kinderen bij “Proef de Culturen 2020”. Ze kunnen spelen, speuren, zelf bakken (en opeten) en nog veel meer.
Of je nu dichtbij woont of van veraf komt, bij Proef de Culturen voelt iedereen zich thuis.

U bent 23 mei welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Voor een inpressie van vorig jaar Klik hier voor de foto's van Proef de Culturen 2019.